Hõbenõela nominendi August sügis-talv 2015 kollektsioon tagab puhtama elukeskkonna

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Augusti sügis-talv 2015 kollektsioon
Augusti sügis-talv 2015 kollektsioon Foto: Aurele Ferrero (August)

Pärast rõivabrändi August silmapaistvat kevad-suvi 2015 kollektsiooni, mis esitati Eesti Moedisaini Liidu poolt kohaliku moemaastiku mainekaima moedisaini auhinnagala Hõbenõel nominendiks, jõuab peagi poodidesse minimalistliku Augusti uus, sügis-talv 2015 kollektsioon.

Augusti sügis-talvise kollektsiooni seovad ühtseks tervikuks askeetlik disain ja orgaanilised kangad. Fookuses on looduse puutepunkt rõivadisainiga, järgides samal ajal jätkusuutlikuse põhimõtet. Terve disainiprotsess ideest viimistluseni on toimunud Eestis. 

Värsket kollektsiooni rikastab laiem värvipalett ning täienenud kangavalik - orgaaniline puuvill ja kohalikes tehastes toodetud bambuskangas ja merino vill. Domineeriv orgaaniline puuvill on tähistatud GOTS-sertifikaadiga, mille kõrged kriteeriumid ning pidevad kvaliteedikontrollid tagavad kanga tootmisprotsessil minimaalse jalajälje planeedile (pestitsiidide ning mürkidevaba puuvillakasvatus, säästlik veekasutus), protsessis osalevate inimeste heaolu ja ohutuse ning kogu tarneahela läbipaistvuse. 

“Augusti eesmärk on vaadata moeloomise pindmistelt kihtidelt sügavamale ning võtta rõivabrändina vastutus oma tegevuse mõju eest keskkonnale, andes sealjuures klientidele valikuvõimaluse panustada puhtamasse elukeskkonda,” märgib Pariisis maineka Studio Berçot moekooli moedisaini eriala lõpetanud Augusti peadisainer Äli Kargoja.

Augusti uus kollektsioon on augustikuust müügil Tallinna Kaubamajas, kaupluses Reede (Rotermanni 5), Eesti Disaini Majas (Kalasadama 8) ning veebipoes Augusti kodulehel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles