Forest Kämpi debüütalbum peidab endas väikeste inimeste suuri mõtteid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Forest Kämp
Forest Kämp Foto: Ahto Sooaru / Erakogu

Tartu ansambel Forest Kämp avaldas hiljuti oma debüütalbumi «Sip El Gaad».

Forest Kämp on Tartu ansambel, mis mängib koos alates 2013. aasta kevadest. Kokkusaamise mõjutusi võib otsida legendaarsest Tartu underground skeenest «Juss, Pane Biiti», mis asjaosalisi tugevalt ühendab. 

Nüüd, ligi kaheaastase tegutsemisaja järel, jõudis ansambel tähiseni, mis igas bändis suurt ootusärevust tekitab - avaldati oma debüütalbum «Sip El Gaad». 

«Sip El Gaad» peidab endas käputäie väikeste inimeste suuri mõtteid ja arusaama ümbritsevas toimuvast. 

Iga rada räägib erineva loo, mis viite head sõpra kõik need kaks aastat kaasas kandnud on. Püüame oma  eestikeelse indie loominguga ühendada endas inimesi ning pakkuda kuulajale üksjagu äratundmist, meelerõõmu ja ka armastust, mis väljendub meile omaselt mitmel eri moel. Ehe armastus mõne inimese, looma või  paksude tuvide vastu - pole vahet, kõik on üks ja seesama hea tunne. 

Suurematest esinemistest saab sellel suvel Forest Kämpi näha Viru Folgil, kus astutakse Metsalavale 8. augustil. Lisaks annab bänd 30. juulil koduse kontserdi Tartu Genialistide Klubi Uues Õues. 

Forest Kämp on:

Jaan Sepp - vokaal

Kaarel Tammur - basskitarr ja taustahelid

Mikk Valtna - elektrikitarr ja taustahelid

Peeter Tammur - akustiline kitarr ja taustahelid

Siim Valtna - löökriistad

Bändi tegemistel saad silma peal hoida Facebookis ja Soundcloudis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles