Video: NASA katkestas ISSilt videoülekande, kuna ilmusid tulnukad?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rahvusvaheline Kosmosejaam
Rahvusvaheline Kosmosejaam Foto: SCANPIX

Sotsiaalmeedias keerleb vandenõuteooria, et esmalt nähti Maa juures kummalist valgust ning siis katkestas USA kosmoseagentuur NASA Rahvusvahelisest Kosmosejaamast (ISS) videoülekande, kuna valgus jõudis selle lähedale.

Spekuleeritakse, et NASA tahtis varjata tulnukate kohalolu, kuid tegelikult võis ISSil tekkida kaameraprobleem või sattus ette kosmoseprügi, edastab Daily Mail.

NASA edastas teate: «Jääge ootele. Kõrge resolutsiooniga Maa vaatluse eksperiment kas vahetab kaameraid või me kaotasime ajutiselt kontakti ISSiga».

Videol on näha Maa atmosfääris valguslaike.

Enne kui hakata kuulutama, et inimkond sai esimesed tõendid tulnukate kohta, tuleb kaaluda teisi, ratsionaalseid võimalusi. Ei saa välistada, et objektid olid kosmoseprügi või isegi satelliit.

NASA lülitab aegajalt kaameraid välja ning see ei oleks esimene kord olnud.

Raamatu UFO Investigations Manual autori Nigel Watsoni sõnul tahavad tulnukate entusiastid igas selgitamata nähtuses näha seoseid maavälise eluga.

«Kui tegemist oleks olnud tulnukatega, siis oleks kindlasti neil väga arenenud tehnoloogia, mis võimaldaks neil end meie eest varjata,» selgitas Watson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles