Kaardid: Weekend Festival Baltic pakub telkimist looduskaunites kohtades

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Weekend Festival.
Weekend Festival. Foto: promo

6.-8. augustini Pärnus toimuv suve suurfestival Weekend Festival Baltic pakub külastajaile mugavustega telkimist Pärnu looduskaunites kohtades. Festivali ajaks on Pärnu linnas avatud kaks ametlikku telklat ning karavanide parkla, mis kõik avavad külastajaile väravad 6. augustil kell 12.00. Weekend Festivali Priority/VIP telkla asub Ranna puiesteel, Kuursaali vahetusläheduses.

Rohelusest pakatavas keskkonnas kerkib kolmeks päevaks linnak koos kõige eluks vajalikuga. Priority telklas ootavad külastajaid juba eelnevalt püstitatud festivali logoga telgid, mille võib festivali lõppedes koju kaasa võtta. VIP telkla koosneb kuuekümnest spetsiaalselt festivali jaoks toodetud majakesest.

Priority/VIP alal on külastajail ööpäevaringselt võimalik täita kõhtu hea ja paremaga, kasutada pakihoidu, laadida telefoni, saada arstiabi, kasutada dušši ja palju muud.

Foto: Weekend Festival

Lisaks on telkimisalal avatud ka saun, kümblustünn, massaažitelk, vesipiibutelk ning muud meelelahutust. Kogu ala on ööpäevaringse turvafirma valve all. Festivali Weekend telkla, mis on valmis vastu võtma kuni 6000 muusikasõpra, asub Papiniidu silla juures olevas kaunis Veteranide pargis. Külastajate käsutuses on ööpäevaringselt dušš ja WC, tasuta arstiabi, pakihoid, telefonilaadimise võimalus, toitlustus.

Foto: Weekend Festival

Lisaks on telkijate meelt lahutamas erinevad atraktsioonid: Bumber pall, Zorb pall, batuudid, veepallid, katapult ja palju muud. Kuna telkla asub jõe vahetus läheduses, siis on soovijail võimalus ennast palaval suvepäeval värskendada, turvalisuse tagab ööpäevaringne vetelpääste. Ka Weekend telkla on turvafirma valve all. Telklast väljub iga 15 minuti järel buss, mis viib telkijad otse festivali väravasse.

Kõikides telklates toimub eelnevalt ulatuslik koristamine ning muruniitmine, mille käigus Weekend Festival Baltic hooldab osa Rannapargist ning eemaldab võsa rannapromenaadi lõpus YIT parklas. Seda kõike selleks, et tagada külastajatele võimalikult meelepärane äraolemine festivalipäevade raames.

Foto: Jani Kormu / Weekend Festival

Weekend Festival Baltic toob kolmel päeval suvisesse Pärnu randa hetke maailma tipud pop- ja tantsumuusikas. Festivalil astuvad üles: Armin Van Buuren, David Guetta, Hardwell, Tiësto, Example+dj Wire, Robin Schulz, Rudimental, Showtek, Sigma, Felix Jaehn, N*E*R*O, Sub Focus, Chase & Status, Brennan Heart, Tungevaag & Raaban, Netsky, Syn Cole, Aron Chupa, (Ex) Da Bass, Grind Live, Beat Service, Darude, Headhunterz, Super8 & Tab, HeavyWeight, The Second Level, Wildstylez, Atmozfears, Astrix, DJ Bl3nd, Chris Lake, Noise Controllers, Pep & Rash, Orkidea, Proteus, Tarmo Tammel, Kolzar ja Kristjan Hirmo.

Weekend Festival Baltic leiab aset 6.-8. augustini kaunis Pärnu rannas, kus saab näha ja kuulda kõige kuumemaid tantsu- ja popmuusikaartiste. Festival pakub külastajaile lisaks mitmel laval rikkalikule programmile ka palju muid atraktsioone festivalialal, samuti ei puudu välisündmusele omased telkimisalad. Festivali ajaks on käigus eritransport Pärnusse nii Tallinnast, Tartust kui Riiast. Festivali piletid on müügil siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles