NBC lõpetas Donald Trumpiga koostöö, kuna ta solvas immigrante

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump addresses the Republican Leadership Conference in New Orleans, La., Friday, May 30, 2014. Midterm election campaigns are in full swing, but several thousand Republicans gathering in Louisiana look toward a bigger prize. (AP Photo/Bill Haber) / TT / kod 436
Donald Trump addresses the Republican Leadership Conference in New Orleans, La., Friday, May 30, 2014. Midterm election campaigns are in full swing, but several thousand Republicans gathering in Louisiana look toward a bigger prize. (AP Photo/Bill Haber) / TT / kod 436 Foto: Bill Haber/AP

Telekanal NBC ei näita enam «Miss USA» ja «Miss Universumi» ülekandeid, kuna ürituste üks korraldajatest on Donald Trump.

Donald Trump üritab saada järgmiseks Ameerika Ühendriikide presidendiks ning ühes hiljutises kõnes ütles värske kandidaat välja üpris negatiivseid kommentaare immigrantide kohta, vahendas Washington Post.

Trump lausus oma kõnes, et USA-sse tulevad Mehhikost kurjategijad, narkodiilerid ja vägistajad. Kõnes tehtud kommentaarid ärritasid nii USA-s elavat Mehhiko kogukonda kui ka mitmeid telekanaleid.

Nüüdseks on NBC välja öelnud, et ei kajasta «Miss USA» ja «Miss Universumi» ülekandeid, kuna Trump on üks nende ürituste korraldajatest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles