Elu24 video pärast esietendust! Saagim avaldas elu kõige viletsama kohtingu ja Aaslaid avas fännidelt saadud kingi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esmaspäeval, 29.juunil esilinastus Arukülas värske suvelavastus "Kurt, tumm ja pime läksid kohtingule". Suvelavastuse osatäitjad said põgusalt aega pärast esilinastust Elu24-ga oma muljeid jagada!

"Olen happy! Ei läinudki midagi vussi, ühe sõna vist unustasin ainult ära, muidu oli kõik hästi," rääkis Elu24 peatoimetaja Anu Saagim, et jäi esietendusega igati rahule.

"Veljoga rääkisime lava taga, et meil oli selline riskantne koht, et oleks läinud sassi, aga jätsime mõlemad üksteisele väikesed õlekõrred ja kõik läks hästi," lisas "Padjaklubi" staar ja lauljatar Kristel Aaslaid, et jäi ka tema esikaga rahule.

"Olen väga õnnelik, väga tore kamp on meil koos ning väga hea üksteise mõistmine ja klapp," lisas Diana Klas, et saavad ka viipekeeles üksteisest aru.

Vaata videost, milline on olnud Anu Saagimi kõige viletsam kohting ning mille sai Kristel Aaslaid fännidelt kingituseks!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles