Õllesummeri ajaks muutub liikluskorraldus lauluväljaku ümbruses

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Eesti Iluduskuninganna 2014" kandidaadid nautisid vabal ajal kõiki Õllesummeril olevaid atraktsioone. Miss Extreme tiitli võitis Marie Helene Greitsas.
"Eesti Iluduskuninganna 2014" kandidaadid nautisid vabal ajal kõiki Õllesummeril olevaid atraktsioone. Miss Extreme tiitli võitis Marie Helene Greitsas. Foto: Viktor Burkivski

1.-4. juulini Tallinna Lauluväljakul toimuva Õllesummeri ajaks muutub ajutiselt lähiümbruse liikluskorraldus. Priirangud puudutavad nii parkimist, kiirusepiiranguid kui ajutisi sissesõidukeelde.

Liikluskiirus on piiratud 30 kilomeetrini tunnis nii Pirita teel Russalkast Kose tee ristini, kui Narva mnt Russalkast Lasnamäe tõusu lõpuni.

Peatuda ega parkida ei tohi Pirita teel linna suunduval poolel, Narva mnt tõusul ja osaliselt Valgel tänaval. Parkida saab tasulistel aladel Mäe parklas Lasnamäel ja Pirita teel linnast välja viiva poole peal. Sel aastal on suletud Eesti Näituste parkla.

Vältimaks ummikuid Oru väravate juures on festivali ajaks suletud läbisõit Narva mnt ja Kuristiku tänava sissepääsul. Samuti ei saa autoga sisse sõita Pirita teel Mere väravate juurde viivasse tänavalõiku. 

„Palume kõigil eelistada Õllesummerile tulekul ühistransporti, mis liigub lauluväljaku ümber muutusteta. Iga festivalipäev kell üks öösel sõidavad bussid Mustamäele, Õismäele ja keklinna, Viru ringi ümbrusse,” ütles Õllesummeri peakorraldaja Marje Hansar. „Järgida tuleks liiklusreguleerijate märguandeid ja ajutisi liiklusmärke,” lisas Marje Hansar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles