USA väikelinnas kardetakse, et seal tegutseb sarimõrvar

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

USAs Ohio osariigis Chillicothe´i väikelinnas kadus võrdlemisi lühikese aja jooksul kuus naist, kellest neli leiti surnuna.

Chillicothe`is elab 21 000 elanikku ning jutud levivad seal kiiresti, edastab CNN.

Linlased arvavad, et seal tegutseb sarimõrvar, kes otsib noori naisi, et neid tappa.

Politsei teatel on kuuest kadunud naisest neli leitud, kuid märgid viitavad, et nad tapeti. Samas ei paljastatud, kas juhtumid on üksteisega seotud.

«Uurimine ei ole seni kinnitanud, et kadunud ja surnud naiste juhtumite taga oleks üks isik,» lausus Rossi piirkonna politsei esindaja Mike Preston.

Hukkunud naiste surnukehad leiti kohalikust veekogust või selle lähedalt. Teada on, et need naised külastasid samu paiku ja neil oli ühiseid tuttavaid.

Politsei arvates oli osadel naistel narkoprobleem, kuna nad tarbisid heroiini.

27-aastane Charlotte Trego kadus 3. mail 2014, 30-aastane Tameka Lynch kadus samuti 2014. aasta mais, 37-aastane Wanda Lemons kadus 4. novembril 2014, 20-aastane Shasta Himelrick kadus 26. detsembril 2014, 26-aastane Tiffany Sayer kadus 11. mail 2015 ning 38-aastane Timberly Claytor leiti surnuna 29. mail 2015.

Politsei on leidnud Claytori, Sayeri, Himelricki ja Lynchi surnukeha.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles