Avril Lavigne võitlusest borrelioosiga: sain elus teise võimaluse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Avril Lavigne
Avril Lavigne Foto: SCANPIX

Poptäht Avril Lavigne nakatus mullu borrelioosi, mida põdes raskel kujul.

30-aastane staar rääkis, et haigusest taastumine on olnud raske, vahendab E! News.

«Ma jäin mullu oktoobris sõna otseses mõttes voodihaigeks,» ütles Lavigne. Ta konsulteeris mitme spetsialistiga, kes ei osanud talle diagnoosi panna. «Nad võtsid oma arvuti välja ja otsisid «krooniline väsimus» võis siis ütlesid: «Miks sa ei ürita lihtsalt voodist välja tulla, Avril, ja klaverit mängida?» See kõlas nagu: «Kas sa oled masenduses?» Selline jant kestis kuu aega. Nad tegid vereproove ja muud sellist, kuid ei osanud öelda, mis mul viga on.»

Pärast kahte kuud hakkas Lavigne kahtlustama borrelioosi.

«Läksin teiste arstide juurde ja ütlesin neile otse: «Mul on borrelioos. Ma tean seda. Kas saaksite seda kontrollida?» Siis sain viimaks aru, et pean minema borrelioosispetsialisti juurde. Eriarst tunneb juseda haigust läbi ja lõhki ja oskab diagnoosi panna,» rääkis ta.

Lavigne ütles, et rasketel aegadesl leidis ta tuge fännide kirjadest ja videotest. «Istusin voodis ja vaatasin nuttes videoid. Tundsin, et mind armastatakse väga.»

Lavigne lisas, et tal läheb nüüd paremini, kuid ta pole täielikult terve. 

«Ravi on umbes poole peal. Mul on palju parem olla ja progress on nähtav. Mul on hea teada,et tervenen lõpuks sajaprotsendiliselt. Minu jaoks on see elus teine võimalus. Ma tahan lihtsalt minna ja teha seda, mida tõeliselt armastan,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles