Raadio 2 toob suvise Pärnu koju kätte

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ingrid Peek
Ingrid Peek Foto: Raadio 2

Sel nädalal on Raadio 2 suvepealinnas Pärnus ja toob kuulajateni suvise linna vahetud emotsioonid, põnevad jutud ning mõnusad vestlused. Programm on tihe ja mitmekülgne ning kuulamist jagub igasse päeva.

Täna õhtul kell 20.00 peab Raadio 2 Pärnus maha pleilisti avaliku koosoleku ja disko, et sõeluda välja just need palad, mis kuulajatele enim meeldivad.

Uusi lugusid Raadio 2 fonoteegist mängivad ette muusikajuht Erik Morna ja peatoimetaja Kristo Rajasaare. Kas need sobivad ka raadios mängimiseks, seda saavad otsustada kõik Raadio 2 Pleilisti avalikul koosolekul osalejad. Sissepääs on kõikidele prii. Raadio 2 Fookusgrupp koguneb täna õhtul kell 20.00 Pärnu klubis Fookus.

Teisipäev on aga pühendatud muusikaviktoriinile. Raadio 2 muusikaviktoriin saab alguse kell 19.00. Alates kella 22.00-st aga väljub stuudiost Eesti Pops. Muusika eest kannavad hoolt DJ-d Erkki Tero ja Janek Murd ning erikülaline Madis Aesma.

Kolmapäev on Raadio 2 eetris «Rockidžungli» päralt. Stuudiost väljuvad «Rockiministeerium» ja «Linnadžungel». Muusikat pakuvad DJ-d Kaarel Kose, Bert Järvet ja Jon Mikiver.

Neljapäeval kostitab kuulajaid muusikaga Läti hetke üks kuumemaid bände, alternatiiv-popi trio Triana Park. Rütmide eest hoolitsevad DJ-d Maiken Madisson ja Liisa Lahtmets.

Arginädala viimasel päeval, reedel, pakub Raadio 2 aga Pärnu eriprogrammi, kus muusikat vahendavad DJ-d Paul Oja ja Quest.

Pärnu nädalale tõmbab laupäeval sümboolse muusikalise joone alla festival Schilling, millelt Raadio 2 teeb kella 14.00-st 19.00-ni otsesaate.

Igal argihommikul tervitab kuulajaid kell 7.00 algavas «Suvehommiku» saates Ingrid Peek, kellele on abiks reporter Maris Uusna ning vahvad külalissaatejuhid.

Esmaspäevast neljapäevani saab aga vahemikus kell 14.00-16.00 nautida head muusikat ja huvitavaid teemasid Piret Järvise saates «Suveraadio».

Naudi Pärnu suve koos Raadio 2-ga ning lase mõnus muusika ja põnevad teemad endani kanda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles