Rannap ja Matiisen märatsesid klaveri kallal

Elu24 muusikatoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Rannap ja Mihkel Mattisen usuvad, et kuna nad harjutamise ajal ühe klaveri taga hakkama said, ei lähe nad ka tuuri jooksul tülli.
Rein Rannap ja Mihkel Mattisen usuvad, et kuna nad harjutamise ajal ühe klaveri taga hakkama said, ei lähe nad ka tuuri jooksul tülli. Foto: Peeter Langovits

Eesti Vähiliidu heategevuskontserdil üles astunud Rein Rannap ning Mihkel Matiisen kasutasid klaverit mängides tavatuid võtteid.


Suurt pilli mängisid mehed poksikinnaste, mikrofonistatiivi ning sulepatjadega. Õhtulehe andmetel läks Rannap lausa nii kaugele, et pani padja klahvidele ja räntsatas sellele tagumikuga peale. Etteaste lõpul rebisid kollases ja lillas kostüümis artistid padjad lõhki, puistasid suled klaverisse ning lavale ja sikutasid püürid endale pähe. Publikule see meeldis.

Nokia kontserdimaja olevat vähiliidu rahvale esilagu selgeks teinud, et sulgede klaverist kätte saamiseks tuleb teha süvapuhastus, mille käigus klaver juppideks lahti tuleb lammutada. Kuuldavasti olevat siiski piisanud suruõhust ja tolmuimejast, kui häälestamist vajas pill küll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles