Jeremy Clarkson pärast viimast «Top Geari»: mul on kohutavalt kahju!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond
Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond Foto: SCANPIX

Pühapäeva õhtul oli BBC eetris hittsaate «Top Gear» 22. hooaja lõpuosa, milles tegid kaasa Jeremy Clarkson, Richard Hammond ja James May.

Viimases osas näidati juba varem filmitud lõike, millele lisasid stuudios kommentaare Hammond ja May kahekesi ilma Clarksoni ja publikuta, kirjutab The Mirror. Saatejuhid olid silmnähtavalt kurvad, kui nad episoodi lõpus fännidega hüvasti jätsid.

«Loodame, et te nautisite neid filme. Täname vaatamast,» ütles Hammond. May lisas: «Jah, absoluutselt. Tänan teid väga vaatamise eest! Hüvasti!»

Pärast saadet postitas Clarkson Twitterisse sõnumi: «Suured-suured tänud aastatepikkuse toetuse ja julgustuse eest. Kohutavalt kurb ja kahju, et see niimoodi lõppes.»

Foto: Jeremy Clarkson

Viimases osas pidi trio ostma 250 naela eest kasutatud maasturi ja sõitma võidu mõisa juurde. Kaotaja pidi karistuseks õhtusöögijärgse kõne pidama. Selleks õnnetuks oli Hammond, kes sõitis valesse mõisa. Clarkson jõudis kohale, kuid pooliku autoga. Ühel hetkel muutus kahtlaseks, kas ta üldse pärale jõuab. Mudas kinni olles karjus Clarkson: «Ma vihkan Top Gearis töötamist!»

«Top Gearile» sai saatuslikuks see, et Clarkson ründas märtsi alguses produtsenti. Pärast intsidenti pandi saade pausile ja Clarksoni töölepingut ei pikendatud. BBC teatas hiljuti, et «Top Gear» jätkab ja uueks saatejuhiks on raadiotäht Chris Evans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles