Elu24 Soomes! One Direction andis Helsingis õnnest nutvatele fännidele võimsa elamuse

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 27.juunil külastas oma Euroopa turnee raames Helsinki linna maailmakuulus popmuusikat viljelev poistebänd One Direction, kes oma andunud fännidele võimsa ja maailmatasemel kontserdi andsid.

2010.aastast tegutsenud ja neli albumit välja lasknud popansambli One Direction liikmed Niall Horan, Liam Payne, Harry Styles ja Louis Tomlinson kütsid suure ja võimsa Olümpiastaadioni oma maailmakuulsate hittidega tulikuumaks, pannes fännid pisaraid valama ning kaasa tantsima.

Foto: Erlend Štaub

Kontserdil tantsisid kaasa ka kõik need, kes olid pileti soetanud istekohaga ning seega ei jätnud kuumad kutid külmaks mitte kedagi. Tähelepanelikum vaatleja märkas publiku seas ka mõnda noormeest ja emasid-isasid, kes tulid kaasa elama koos võsukestega. Muide, fännitsoonis lõid tantsu isegi vanemas eas daamid! Nagu ühe noore eestlasest fänni ema mulle ütles, sobib popansambli muusika igast vanusest inimesele ning tema armastab kuulsaid kutte kuulata näiteks autoga sõites.

Foto: Erlend Štaub

Show ise oli loomulikult vägev ja neli nägusat liiget suutsid kenasti tegeleda rahvaga igas staadioni nurgas. Maailmakuulsate hittide vahel sai nautida suurepärast graafikat ekraanidel ning võimsat tulevärki, mis fännidelt katuse pealt viis. Ära peab mainima ka hea heli, mis kostus hästi ka mahuka staadioni külgedele.

One Direction leidis aega suhelda fännidega, pidada neile tänukõnesid ning uurida lähemalt, mis on neile pühendatud ja kaasa võetud plakatitel-siltidel. Küll võrreldi armastust nende vastu ohtliku kõhuhaigusega, mis ei taha lõppeda või kutsuti koguni õlut jooma. 

Foto: Erlend Štaub

Omaette andena võiks välja tuua bändiliikmete osavuse asjade eest põiklemisel, mis nende poole lennutatakse, sest veepudeleid, mänguasju, riideid ja kaisukarusid saadeti nende poole teele igast suunast ning oht mõne kõvema esemega vastu pead saada oli täitsa reaalne. Sellegipoolest vaadati esemed üle, prooviti ka midagi selga või pandi pähe ning saadeti publiku poole tagasi. Paistis, et ühe fännide koostatud raamatu jättis ansambel endale mälestuseks. Kõige selle keskel ei puudunud lustakas veesõda ning bändiliimete omavaheline aasimine.

Foto: Erlend Štaub

Kokkuvõttes oli vägev elamus ja show ka neile, kes ei ole popmuusika austajad. Järgmine kord kõrvatropid kaasa, sest noorte neidude kisa põhjustas Helsingis korraliku helireostuse!

Vaata vägevast galeriist!

One Direction rockin' my socks off! #1dhelsinki #1d #onedirection

A video posted by Meisi (@ameisiel) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles