«Top Gun» tuleb taas ja Tom Cruise on jälle Maverick

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tom Cruise 1986. aasta hittfilmis «Top Gun»
Tom Cruise 1986. aasta hittfilmis «Top Gun» Foto: Vida Press

Produtsent kinnitas, et tulekul on 1986. aasta hittfilmi «Top Gun» järg ja selles teeb kaasa ka näitleja Tom Cruise.

Produktsioonikompanii Skydance juht David Ellison ütles Berliinis toimunud pressikonverentsil, et käsikiri on töös ja filmis on osa piloot Maverickil, keda originaalis kehastas Tom Cruise, kirjutab Daily Mail.

«Justin Marks kirjutab just praegu stsenaariumit,» ütles Ellison. «Tal on fenomenaalne verisoon sellest maailmast, milliseks on mereväelaste maailm tänaseks muutunud. Tegemist on praeguse maailmaga, kus on droonid ja viienda generatsiooni hävitajad... See kirjeldab ajastu lõppu.»

Ellison ütles, et filmi tegevuse keskmes on taas Maverick, ehkki ta on 30 aastat vanem.

«Maverickil on filmis suurepärane osa, ilma Maverickita pole «Top Guni». Maverick mängib Mavericki,» rõhutas Ellison. «Filmi kontseptsiooniks on küsimus, kas piloodid on droonide tõttu üleliigsed. Cruise näitab neile, et nad ei ole ajast ja arust. Nad on siin, et jääda.»

Foto: Vida Press

1986. aasta mais avaldatud «Top Gun» tegi Tom Cruise'ist, Kelly McGillisest ja Val Kilmerist superstaarid. Filmi eelarveks oli 15 miljonit dollarit ning see kujunes aasta edukaimaks filmiks, tuues üle maailma sisse 353 miljonit dollarit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles