Kasulik nipp! Miks kannavad fännid enne One Directioni kontserti päikese käes vihmakeepi?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Poistebändi One Direction fännid Helsingis kontserti ootamas
Poistebändi One Direction fännid Helsingis kontserti ootamas Foto: Erlend Štaub

Elu24 toob teieni eksklusiivsed kaadrid otse Helsingist Olümpiastaadionilt, kus toimub täna õhtul maailmakuulsa poistebändi One Direction kontsert, mis ilmselt viib tuhanded fännid oma helidega otse taevasse.

Juba teisipäevast on Olümpiastaadioni esine olnud hõivatud suurimate fännide sagimisega, kes on üritusepaiga juures lausa telkinud, et olla järjekorras esimeste seas ja saada parimaid kohti võimsale live'ile.

Täna rahvamasse vaadates hakkasid aga lõõskava päikese seas silma mõningad fännid, kes higistasid järjekorras oodates vihmakeepide all. Miks selline riietuse valik?

Foto: Erlend Štaub

Nimelt on nende mitme päevaga tekkinud kuulsa staadioni ette tõeline prügila, kõik kohad on täis kilekotte, söögipakendeid ja muud rämpsu, mis tuulega staadioni ees ringi veereb. Seda kõike on aga nautimas suured ja ahned kajakad, kes toidujäätmeid nopivad ning seega ka fännide peade kohal tiirutades end samal ajal kergendavad.

Foto: Erlend Štaub

Niisiis, sellisele suurele kontserdile varakult tulles panevad targemad fännid pikemalt oodates selga vihmakeebid, et end kajakate ja muude lindude väljaheidete eest kaitsta!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles