Star FM suvehommikutes loeb uudiseid Keili Sükijainen

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keili Sükijainen
Keili Sükijainen Foto: TV3

Raadiojaama Star FM Hommikuprogrammi eetris on suveajal kuulda uusi hääli, sest hommikustuudio mikrofonide ees on kohad sisse võtnud puhkusel olevate saatejuhtide asendajad; näiteks on varahommikuste uudiste vahendajaks Keili Sükijainen.

TV3 «Seitsmestest uudistest» tuntud tegus reporter Keili Sükijainen on raadiouudiste diktorina ametis esmakordselt. « Tele- ja raadiotööd võrreldes on suurimaks erinevuseks kindlasti otse-eeter. See tähendab, et kõik keelevääratused ja sõnadega komistamised jõuavad kohe kuulajateni, midagi parandada ei saa,» märgib Keili, tunnistades, et tegelikult pole ta kunagi hommikuinimene olnud. «See tundus mulle kosmiliselt vara, et juba kell 6 peab stuudios valmis olema ehk vähemalt 5.30 ärkama. Esialgu ikka mõtlesin ja kaalusin endamisi päris pikalt, kas üldse võtta see väljakutse vastu,» tunnistab Sükijainen, lisades, et nüüd peab ta oma sõnu sööma, sest esimesed päevad on väga erksad olnud.

Foto: Star FM

«Hea seltskond, palju nalja ja põnevad jututeemad annavad mõnusalt positiivse laengu terveks päevaks. Näiteks täna otsustas Allan Roosilehe ja Liis Lusmäega koos saadet juhtinud stilist Ženja Fokin, et parim viis meid äratada on minna põllu peale karglema. Nii me siis hüplesime kell pool kaheksa,» märgib ta muheledes.

Keili Sükijainen loeb hommiku-uudiseid  kuni 8. juulini, mil puhkuselt naaseb Star FM ametlik uudistediktor Jürgen Pärnsalu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles