Kõrv peale: püssid naised Tuuli Rand ja räppar Tiiu avaldasid uue loo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuuli Rand ja Tiiu Kaarlõp
Tuuli Rand ja Tiiu Kaarlõp Foto: Kristina Zoo

Eesti muusikamaastiku kaunitarid, räppar Tiiu ja võluv lauljatar Tuuli Rand on oma jõud ühendanud ning andnud koos välja uhiuue singli "Tule kaasa".

Tuuli Rand saab oma muljetavaldavasse kogemustepagasisse kirjutada Eesti Laulul osalemise ning lisaks sooloprojektidele nagu Windy Beach, figureerib ta ka selliste bändide koosseisus nagu Funkifize, Söörömöö ja Vöörad.

Foto: Kristina Zoo

Tiiu avaldas sellel kevadel oma väga soojalt vastu võetud debüütsingli "XOXO", mis oli tehtud koostöös endise Soul Militia liikme Semyga, ning lööb laineid Eesti hiphopimaailmas.

Loo "Tule kaasa" muusika autoriteks on Eesti trummi ja bassi veteranid Audioholic ja Käärkäsi, ühiselt Audiokäärid, kes viivad kuulajad omanäolise elektroonilise dnb-muusika saatel trippima täiesti uude maailma, kus valitsevad kaks Eesti kõige badass'imat preilit - Tuuli ja Tiiu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles