Lustakas «Eesti mäng» laienes internetti ja kutsub kõiki kaasa mängima

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nuputamissaade «Eesti mäng»
Nuputamissaade «Eesti mäng» Foto: ETV

Juba esmaspäeval alustab lustakas nuputamissaade "Eesti mäng" viiendat hooaega. Tänavu on mäng pühendatud Eesti Televisiooni 60. sünnipäevale ning sel aastal on ka televaatajatel võimalik oma teadmised proovile panna.

ETV Facebooki lehel on käimas oma "Eesti mäng". Esmaspäevast neljapäevani riputatakse igal hommikul Facebooki üks videoküsimus, millele kõik saavad kommentaarina vastata. Õhtul jõuab vaatajateni ka vastus ja õigesti vastanute vahel loositakse välja mõnus auhind.

"Tänavu juba viiendat hooaega alustav "Eesti mäng" on tõestanud, et Eesti inimestele meeldivad nuputamismängud. Sellest tulenevalt sündis idee muuta passiivse televaataja rolli ja anda võimalus aktiivselt kaasa mängida ning ka auhindu võita," rääkis internetiprojekti ellukutsuja Ermo Säks.

"Eesti vanasõnakaartide komplektid, suvefestivali pääsmed, kanuumatka pakett neljale, õhtusöök sauna ja tünnisaunaga, hulk huvitavat lugemist jne. - auhinnad on tõesti magusad," lisas Säks.

Foto: ETV

ETV 60. sünnipäevale pühendatud Facebooki mäng toob ekraanile rohkesti põnevaid ja haruldasi arhiivikaadreid, millest nii mõndagi pole nähtud juba aastakümneid.

Esimene ja võrdlemisi lihtne soojendusküsimus jõudis ETV Facebooki kontole täna hommikul. Tõsine ning keerulisem mälu ja mõtete ragistamine läheb lahti juba esmaspäeval.

ETV ekraanile jõuab “Eesti mängu” telesaate värske hooaeg esmaspäeva õhtul kell 21.35.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles