Spoilerihoiatus! Osa «Troonide mängu» kuuenda hooja käsikirjast lekkis internetti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Troonide mäng», Kit Harington
«Troonide mäng», Kit Harington Foto: Vida Press

Internetti lekkis väidetavalt videoklipp, milles Briti näitlejanna Tehmina Sunny luges «Troonide mängu» kuuenda hooaja käsikirja.

Sunny loeb videos punase preestrinna Kinvara osa, kes külastab Meerenis Tyrion Lannisteri ja Varyst, vahendab Daily Mail. Klipp, mille avastas fännisait Watchers on the Wall, on praeguseks eemaldatud.

Dialoog nägi välja umbes selline: 

Kinvara: «Tema lohed on ellu ärganud tuli. Kingitus Valguse Jumalalt. Kuid te olete seda juba varemgi kuulnud, kas pole? Volantise Pikal Sillal? Lohed puhastavad uskmatuid tuhandete kaupa, põletades nende patud ja ihu.»

Tyrion/Varys: «Ideaalis me väldiksime hulga uskmatute puhastamist. Lohede Emal on järgijaid paljude erinevate uskude seast.»

Kinvara: «Teil on vaja, et inimesed teie kuningannat jumaldaks ja talle kuuletuks. Ja kui ta on ära, tahate te, et inimesed tema nõuandjaid jumaldaks ja neile kuuletuks.»

Tyrion: «Mulle piisaks kuuletumisest...»

Kinvara: «Ma kutsun kokku pantomiimikunstnikud ja määran preestrid. Nad levitavad sõna. Daenerys saadeti juhtima rahvast võitluses pimeduse vastu. Käesolevas sõjas ja Suures Sõjas, mis veel tuleb.»

Varys: «Kõlab suurepäraselt. Mees nimega Stannis Baratheon kuulutati ühe teie preestrinna poolt väljavalituks. Tal oli samuti kuulsusrikas saatus. Ta ründas King's Landingut ja ta sai kindlalt lüüa mehe poolt, kes seisab praegu minu kõrval. Viimati kuulsin, et ta pidi taas kaotust tunnistama. Seekord Winterfellis... ja seekord lõplikult.»

«Troonide mängu» kuues hooaeg peaks teleekraanidele jõudma järgmise aasta aprillis
«Troonide mängu» kuues hooaeg peaks teleekraanidele jõudma järgmise aasta aprillis Foto: Vida Press

Daenerys Targaryeni kehastav näitlejanna Emilia Clarke ütles MTV-le, et ta ei tea, mida kuues hooaeg toob.

«Minu eest varjatakse kõike, sest nad teavad, et ma pole hea valetaja,» naeris Clarke. «Ma tõesti ei tea, mis Jonist saab. Kui ma peaksin kihla vedama, ütleksin, et võimalus on fifty-fifty. Seal on ju mõningaid võimsaid inimesi, kes võiksid ta ellu äratada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles