Video: tema on maailma SUURIM popstaar - sõna otseses mõttes!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snowflake
Snowflake Foto: Snowflake

Internetitaevasse on tõusnud uus täht nimega Snowflake, keda võib nimetada maailma suurimaks popstaariks ja seda sõna otseses mõttes.

Kui enamik poptähti teeb kõik selle nimel, et saledam välja näha, siis 187-sentimeetrine ja 170-kilone lauljatar ei kavatsegi end kinni katta.

«Inimesed võivad olla õelad, kui ma ei luba neil defineerida seda, mida ma väärt olen ja milleks ma võimeline olen,» ütleb Snowflake. «Seksikus ja enesekindlus ei saa olla ainult nende privileeg, kes näevad välja sellised, mida tänapäeva ühiskond nõuab. Meil kõigil on õigus ilusaks ja õnnelikuks eluks. Huumorimeel ja endasse mitte liiga tõsiselt suhtumine aitavad kindlasti maailma paremaks paigaks teha.»

Snowflake on pärit Ungarist ja ta tahab väga Eestis kuulsaks saada, sest tema vanaisa oli eestlane. Talle meeldib väga verivorst ja ta soovib endale eestlasest poiss-sõpra.

Vaata Snowflake'i värsket muusikavideot «My Mission Is You»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles