Kuula! Lauri Pihlap avaldas oma versiooni Michaeli Jacksoni hitist

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolf Roosalu esitles uut akustilist albumit «Ingel», Tanja Mihhailova, Lauri Pihlap ja Birgit Õigemeel
Rolf Roosalu esitles uut akustilist albumit «Ingel», Tanja Mihhailova, Lauri Pihlap ja Birgit Õigemeel Foto: Tiit Mõtus

Täna möödub Michael Jacksoni surmast kuus aastat. 2009. aasta 25. juunil, lahkus legendaarne muusik igaveseks, jättes aga endast maha muusikalise pärandi, mis samuti, igavene.

Muusik Lauri Pihlap on tulihingeline Jacksoni fänn olnud kogu oma teadliku elu.

„Minu tagasihoidlik arvamus on see, et Michaeli puhul oli tegemist võimsaima meelelahutajaga,“ ütleb Lauri.

„Laulja, laulukirjutaja, produtsent, tantsija, näitleja... Meeletult andekas ning unikaalne inimene, kes puudutas maailma tõenäoliselt tugevamalt, kui paljud tegelikult oskaksid arvata,“ räägib muusik, kes aastate jooksul korduvalt tunnistanud, kuivõrd palju Jackson tema enda muusikalist teekonda on mõjutanud.

„Olen aastaid mõelnud salvestada mõnda MJ lugu. Lõpuks tegin ära. Mõistan, et Michael Jacksoni laulude originaalversioone ei suuda ületada ükski kaver. Samas, austusavaldus, sellisel kujul, pidi saama ükskord tehtud,“ seletab Pihlap.

„Pala „Who Is It“ on olnud minu suur lemmik sellest ajast, kui see 1992. aastal singlina välja anti. See laul on sünge, dramaatiline, salapärane ning täiesti vastupandamatu gruuviga. Singel oli Michaeli jaoks edukas, kuid siiski on mul jäänud alati mulje, et „Who Is It“ on teenimatult alahinnatud,“ räägib laulja.

Uue kaveriga teeb Lauri Pihlap kummarduse oma muusikalise iidoli ees, kelleta popmuusika maailm oleks sootuks teistsugune.

Kuula Lauri Pihlapi versiooni palast „Who Is It“!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles