Kris Jenner peab naiseks muutunud eksmeest väga kauniks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1976. aastal kümnevõistluses olümpiavõitjaks kroonitud Bruce Jennerist on praeguseks saanud naine ja tema nimeks on Caitlyn Jenner.
1976. aastal kümnevõistluses olümpiavõitjaks kroonitud Bruce Jennerist on praeguseks saanud naine ja tema nimeks on Caitlyn Jenner. Foto: SCANPIX

Kardashianide-Jennerite perekonna matriarh Kris Jenner kommenteeris esimest korda ajakirja Vanity Fair esikaant, millel tema eksabikaasa Cailtyn Jenner esimest korda avalikult naisena poseerib.

59-aastane Kris nimetas ajakirja Vanity Fair kaanepilti kauniks.

«Minu arvates on see imeline. See, kui keegi oma unistuse teoks teeb, inspireerib paljusid inimesi... Sa pead tegema seda, mis teeb sind õnnelikuks,» rääkis Jenner.

«Kui ma Bruce'i kohtasin, ütles ta mulle, et on 80ndatel hormoonravil olnud. See vestlus leidis aset 90ndate alguses. Nii et see, millest ta mulle rääkis, juhtus kümme aastat varem ja ta ei selgitanud seda kunagi põhjalikult. Toona ei rääkinud keegi soovahetamisest,» meenutas Kris.

Foto: SCANPIX
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles