Galerii: Brasiilia diiva Denise Fontoura särav hääl võlus Deja Vu külastajaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud Laupäeval, 20.06 ootas Deja Vu's kõiki Magnum Esitleb pidudesari, kus lavale astus tõeline Brasiilia diiva Denise Fontoura! Põnevaid artiste üle maailma toob lounge'i külastajateni Magnum Esitleb üritus. 

Mõnus atmosfäär, mida kogu õhtu täiustab live-muusika, muutus sel korral lõunamaiselt kuumaks, sest lavale astus Brasiiliast pärit kaunitar Denise Fontoura, kes kostitas sel õhtul kõiki enda särava hääle ja vapustava andega! 

Foto: Maksim Toome

Spetsiaalse live'iga astus peol lavale Brasiilia diiva Denise Fontoura, kes tõi Deja Vu külastajateni live'i, mis pakatas energiast, lõunamaisest veetlusest ja kaunist lauluhäälest! Denise'i särav esitus tõi külalisteni suviselt kuuma repertuaari ja mõnusa atmosfääri, et nautida laupäevaõhtut hea muusika ja maitsvate kokteilidega! Rahvas sai nautida nii Denise'i enda repertuaari, kui küsida ka soovilaule, mida särav kaunitar hea meelega lounge'i külastajatele laulis! 

Foto: Maksim Toome

Magnum Esitleb on uus üritustesari, mis kord kuus toob külastajateni kuulsa artisti Eestist või välismaalt. Õhtule lisas magusust Magnum jäätis, mis pakkus tantsuplatsil ja suvisel terrassil kaasaelamisele vahelduseks magusat jahutust!

Foto: Maksim Toome

Ka sel reedel ootab Deja Vu kõiki külla, sest kõigile moegurmaanidele esitletakse selle suve värsket moodi DiModa peol! Catwalk'il ja terrassil astuvad üles kaunid modellid, kes suvise temperatuuri veel kuumemaks kütavad! Rohkem infot peo kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles