Selgus tõde asjade pooleks saagimise video kohta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Deutsche Anwaltauskunft

Internetis levis kulutulena video sellest, kuidas mees pärast lahkuminekut kättemaksuks kõik oma asjad pooleks saagis. Nüüd tuleb välja, et tegu oli Saksa juriidilise teabe ettevõtte kavala reklaamiga.

Videos «Laurale» saab näha, kuidas «värskelt lahutatud sakslane Martin annab eksnaisele poole oma asjadest need pooleks saagides ja eBaysse müüki pannes», vahendab BBC News. Suur osa internetist ja meediast võttis asja tõe pähe.

Nüüd selgus, et klipi taga on Deutsche Anwaltauskunft, Saksa Advokatuuri teabeportaal. Firma tunnistas oma lehel, et nii videos nähtud abikaasa kui tema lugu olid väljamõeldised.

«Klipi mõte oli humoorikalt näidata probleemi, mida esineb kõikjal maailmas - vähesed abielupaarid võtavad kasutusele abinõusid, mis aitaks neid võimaliku lahutuse korral, näiteks abieluvaraleping. Nii viib lahutus sageli kibedate tülideni, milles kannatavad nii autod ja mööbel kui paarid ja nende lapsed,» seletas advokatuur. Ettevõte vabandas inimeste ees, kes seda videot uskuma jäid ja avaldas lootust, et vähemalt pakkus see meelelahutust.

Kõik eBaysse müügile pandud esemed on aga päriselt olemas ja nende müügist saadud raha annetatakse heategevuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles