Salenenud Kelly Osbourne eemaldab kehalt tätoveeringud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Osbourne
Kelly Osbourne Foto: SCANPIX

Rokitaat Ozzy Osbourne`i meediategelasest tütar Kelly (25) teatas oma nädalakommentaaris Inglise ajakirjale Closer, et plaanib kiiremas korras vabaneda oma 15st tätoveeringust.

Tätokad saab kuidagimoodi eemaldada laseriga ja Kelly on käinud nahaarsti juures endale protseduuri aega kokku leppimas.

Hiljutisel videovõttel laulule «Should've Been Romeo» lasi Kelly tätokad meikaritel kreemiga kinni katta, teab teema kohta lisada Daily Mail. UsMagazine lisab omalt poolt ühe Kelly teemakohase lause: «Ma ei saa öelda, et ma neid igatseksin!»

Muidu loomupäraselt pontsakas Kelly osales mullu saates «Tantsud tähtedega», milleks valmistudes ta nõuks võttis hakata kaalust alla võtma. Nüüdseks on ta kaalu langetamist edukalt jätkanud (jõudes tulemuseni miinus 22 kilogrammi) ja tegi paar nädalat tagasi ühe pildi, kus on bikiinides. Pilti nähes hakkas ta rõõmust nutma, sest kunagi varem polnud ta bikiine kandnud ja ilmselt arvas, et ei tee seda ka kunagi.

Nüüdseks kaalub Kelly Osbourne 50 kilogrammi ja seda pikkuse juures 1m 57 cm (pikkuse info pärineb netiküljelt trueknowledge.com).

Kelly ütles kaaluhoidmise kohta: «See pole üle mõistuse ja sellega ma saan hakkama. Jooksen päevas pool tundi jooksurajal ja kui on jaksu rohkemaks, teen mõned istessetõusud ja veidi jõutrenni.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles