Treiler: FOX kanalil esilinastub uus põnevussari «Sosinad»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põnevussari «Sosinad»
Põnevussari «Sosinad» Foto: FOX

Ameerika menukirjaniku Ray Bradbury jutustusel „Zero Hour“ põhineva seriaali „Sosinad“ (Whispers) režissöör ja peaprodutsent on Soo Hugh, kaasprodutsent on tuntud Steven Spielberg. Uus seriaal esilinastub täna, 22. juunil kell 22 FOX kanalil.

„Sosinad“ on haarava süžeega põnevusseriaal, mis räägib sellest, mis juhtub, kui kurjad paranormaalsed jõud valivad maailma vallutamiseks kõige pahaaimamatumad ohvrid – lapsed. Sarjas teevad kaasa näitlejad Barry Sloane (Revenge), Kristen Connolly (House of Cards), Milo Ventimiglia (Gilmore Girls), Autumn Reeser (Entourage) jt.

Foto: FOX

Sarja „Sosinad“ režissöör ja peaprodutsent on Soo Hugh, kes on kaastööd teinud mitmete seriaalide ja tuntud filmide nagu „Juno“ ja „Lohista mind põrgusse“ (Drag Me To Hell) juures. Seriaali kaasprodutsendid on Steven Spielberg, Justin Falvey, Darryl Frank ja Dawn Olmstead.

Sari on eetris esmaspäeviti kell 22.00 FOX kanalil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles