Eesti Talent alustab laupäeval

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti talendi žürii: Mihkel raud, Kristiina Heinmets-Aigro, Valdo Randpere.
Eesti talendi žürii: Mihkel raud, Kristiina Heinmets-Aigro, Valdo Randpere. Foto: Jelena Rudi

Laupäeval jõuab ekraanidele TV3 selle sügise suurprojekti  «Eesti talent» avasaade.


Esimene eelvoor läheb eetrisse Nokia Kontserdimajast, kus publiku ja kohtunike Kristiina Heinmets-Aigro, Mihkel Raua ja Valdo Randpere kriitilise pilgu ette astub hulgaliselt andekaid ja hämmastavaid tegelasi.  Neid saadavad lavale saatejuhid Eda-Ines Etti ja Tanel Padar. Saatesarja eelvoorud salvestati augustis ja septembris Eestimaa kontserdimajades; saatesse pürgis ligi 500 eri vanuses gruppi või sooloesinejat.

Kohtunik Valdo Randpere on eelvoorudes nähtu üle meeldivalt üllatunud, sest saade tõi esile väga palju andekaid inimesi. «Kartsin pisut, et Eesti väiksus saab olema ses osas takistuseks ja seda toredam on, et esinejate tase oli väga kõrge. Eriti vahva oli ka see, et oli kusagil viis-kuus täielikku tippesinejat. Nende vahel mina ei suudaks isegi võitjat valida. Aga küll televaatajad selle valikuga hakkama saavad,» märkis Randpere, kelle sõnul liigutas üks etteaste teda eriti: «Ma ei tahaks praegu öelda, kes see oli, et kõikidele edasipääsejatele jääks võimalus mind järgmises voorus veelkord üllatada ja lummata,» lisas ta.

Ühtekokku jõuab eetrisse  üksteist saadet, nendest kuus  eelvooru, poolfinaali valikepisood, kolm poolfinaali ja finaal. Kõikidest eelvoorudest edasipääsenute hulgast  valivad kohtunikud poolfinaali valikepisoodis välja kolmkümmend esinejat, kes pääsevad edasi poolfinaalidesse. Nendest kümme  pääseb finaali. Televaataja saab hääletada oma lemmiku poolt poolfinaalides ja finaalis.

«Eesti talent» põhineb rahvusvahelisel formaadil «Got Talent».  Inglismaal loodud, kuid 2006. aastal USA-s debüteerinud maailma suurim ja värvikaim talendishow on tänaseks jõudnud juba rohkem kui kolmekümnesse riiki, nüüd ka Eestisse.  

«Just tänu sellele, viimasel ajal maailmas enim vaatajate tähelepanu köitnud formaadile on sündinud paljud staarid  – meenutame Susan Boyle´i või Paul Pottsi. TV3 jaoks on «Eesti talent» jätkuks uute andekate inimeste leidmisele ning nende tähelennule hoo andmisele,» ütles TV3 tegevjuht Priit Leito.

«Eesti talent» alustab TV3 ekraanil laupäeval kell 19.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles