Moët & Chandon esitleb: St. Tropez glamuur ja lõputu pidu jõudsid Eestisse!

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval muutus Lounge Deja Vu St. Tropez kõige populaarsemaks peopaigaks!

Foto: Maksim Toome

Just kauaoodatud uus pidudesari St. Tropez viis oma külastajad igapäevasest Eestist üheks ööks St. Tropez'sse, kus Nikki Beach'i meeletud peod kõik endasse haarasid!

uvise pidudesarja avapidu külastas rekordarv inimesi, keda kostitati parima šampanjaga - Moët & Chandon, glamuurse showprogrammi ja säravate tantsijatega!

Foto: Maksim Toome

Kes ei oleks kuulnud St. Tropez glamuursetest pidudest, kus voolavad lõpmatud šampanjaojad, meelt lahutavad kaunid tantsijad ja pidutsejateks piirkonna säravaimad seltskonnainimesed!

Selline suvine nautimust tulvil pidu jõudis lõpuks ka Eestisse, kus säraval peol hoidis kõigi tuju üleval meeleoluks lavaprogramm ning läbi kogu öö mängis parimat peomuusikat DJ, kes otse Nikki Beach'i meeletute pidude DJ puldist Deja Vu lavale astus!

Foto: Maksim Toome

Laupäev Deja Vu's oli erakordselt kuum, sest kohal olid säravad Moët & Chandon seltskonnadaamid ja Deja Vu diivad, kelle läheduses viibides tõusis temperatuur, kurk muutus kuivaks ja silmi ei saanud pöörata. Talumatu kuumuse jahutamiseks oli kohal Magnum, mis enda magusate üllatustega peo veelgi nauditavamaks muutis!

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles