Pildid ja video: kangelaskoera auhinna sai sel aastal hoopis kass!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Loomakaitseorganisatsioon Society for the Prevention of Cruelty to Animals murdis sel aastal traditsiooni ja andis kangelaskoera auhinna hoopis kassile.

33. iga-aastane National Hero Dog Award läks seekord seitsmeaastasele emasele kassile Tarale, kes päästis väikelapse koerarünnakust, vahendab Daily Mail. Tarast sai internetisensatsioon ja videot «My Cat Saved My Son» on vaadatud üle 24 miljoni korra.

Intsident juhtus mullu mais Bakersfieldis, kui Triantafilode perekonna nelja-aastane poeg õues mängis. Naabri segavereline koer Scrappy hiilis poisile ligi, haaras tal jalast ja tõmbas jalgratta pealt maha. Kass märkas toimuvat, tormas välgukiiruselkohale ning ajas koera minema.

Poiss vajas hammustuse pärast kaheksat õmblust - ilmselgelt pääses ta tänu kassile halvimast. Koer otsustati hiljem magama panna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles