Jeremy Clarkson kiskleb «Top Geari» uue saatejuhiga: mulle pakuti vana tööd tagasi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Evans ja Jeremy Clarkson
Chris Evans ja Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

Jeremy Clarkson on avalikus sõnasõjas hittsaate «Top Gear» uue saatejuhi Chris Evansiga.

Clarkson väidab, et talle pakuti saatejuhi kohta tagasi, kuid Evans nimetas seda väljamõeldiseks, vahendab Daily Mail.

55-aastane Clarkson kirjutas ajalehe The Sun kolumnis, et ta otsis viisakat võimalust öelda: «Ma tahaksin iseenda pea ära süüa», kui Evans talle tekstisõnumi saatis, et teda on uueks saatejuhiks valitud.

Clarkson väitis, et BBC juhtivtöötaja pakkus talle eelmisel nädalal tööd tagasi, kuid ta ei võtnud seda vastu. Evans torkas oma raadiosaates: «Noh, sellest, kas Jeremyle pakuti tema vana tööd tagasi või mitte... Kas tema enda ettekujutuses või mitte - ta vastas luuludele eitavalt.»

Clarkson ütles, et ta keeldus vana tööd tagasi võtmast, sest üks BBC juht olevat teda võrrelnud pedofiil Jimmy Savile'iga.

Clarksoni töölepingut ei pikendatud pärast seda, kui ta vägivallatses märtsis saate produtsendi kallal. Selle nädala algul teatas BBC, et «Top Geari» juhiks valiti raadiotäht Chris Evans. Evans kuulutas seejärel välja, et uueks saatejuhiks võivad kandideerida kõik autohuvilised. Ta rõhutas ka, et on sajaprotsendiliselt kindel, et üks saatejuhtidest saab olema naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles