Pildid: Tanel Padar lõpetas keskkooli kõvakäelise mentori juhtimisel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar lõpetas gümnaasiumi
Tanel Padar lõpetas gümnaasiumi Foto: Tanel Padar / Facebook

Muusik Tanel Padar lõpetas reedel Tallinna Täiskasvanute Gümnaasiumi.

Tanel jagas fännidele Facebookis lõpetamisest pilte, millel seisab tema kõrval elukaaslane Kristel Mardisoo.

«Värske lõpetaja :) Koos kõvakäelise mentoriga :) Aitäh, Kristel!» kirjutas Tanel piltide juurde.

Suured õnnesoovid Tanelile Elu24 poolt!

Tanel rääkis aprillis saatele «Pealtnägija», et kooli naasmise otsus polnud talle sugugi kerge.

«Kui siia tulin kolm või neli aastat tagasi, siis ma tulin siia koolimaja ette ja sõitsin kaks või kolm korda autoga minema ja ütlesin, et mina ei lähe. Õnneks oli Kristel kaasas. Kuna see kooliesine kubises ärevast esimesest septembrist ja palju noori ja... Just nimelt noori oli väga palju, omaealisi ma ei kohanud ja siis mulle tundus, et ma ei ole suuteline tegema seda,» tunnistas Tanel.

«Kolmandat korda, kui ma olin sunnitud tagasi sõitma siia kooli ette, siis ma nägin ühte turvamehena töötavat head sõpra Pašat, sellist kahemeetrist suurt mehejurakat, kes oli töölt tulnud, musta ülikonnaga, lips ees. Parkis auto täpselt minu ette ja hakkas kooli tulema ja siis ma hüppasin autost välja ja küsisin: «Paša, kuhu lähed?» Ta ütles: «Kooli!» ja ma: «Oh, ma lähen ka!» Ja siis läksime koos. Paša tegi mulle esimese päeva väga lihtsaks - lükkas ülejäänud lapsed eest ära ja ma oleks tulnud nagu turvamehega kooli. Pärast seda läks juba kõik iseenesest,» meenutas Tanel.

Tanel soovis keskkooli lõpetada juba pikemat aega: «See ei olnud üldse esimene kord, kui ma olen üritanud kooli minna. Olen teistes koolides käinud ja ka tasulistes, e-õppes. Kindel oli see, et e-õpe ei ole minu jaoks, sest ma ei ole võimeline kodus iseseisvalt matemaatikat endale selgeks tegema. Pikki aastaid mul kripeldas, et gümnaasiumi osa oli tegemata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles