Uus Kanal 2 suvesaade «Detektiivimäng» paneb kuulsused üksteist taga ajama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kanal 2 suvesaade «Detektiivimäng», saatejuht Lauri Liiv
Kanal 2 suvesaade «Detektiivimäng», saatejuht Lauri Liiv Foto: Marion Pettai

Täna kell 21 alustab Kanal 2s uus suviselt lõbus telemäng «Detektiivimäng», kus iga kord osalevad kaks kuulsat eestlast – üks on põgenik ja teine jälitaja. Tänase saate kangelased on Eda-Ines Etti ja Aivar Riisalu.

Uues suviselt lõbusas telemängus osalevad iga kord kaks kuulsat eestlast. Üks neist kehastub «põgenikuks» ja teine teda jälitavaks «detektiiviks». Põgenikust jääb sinna ja tänna maha vihjeid ning asitõendeid, mille abil detektiiv peab välja selgitama põgeniku isiku.

«Vihjed on väga lõbusad. Kohati on tunne nagu lapsel, kes teolt tabatakse, sest muuhulgas satume ka võõra inimese koju ja sobrame näiteks tema külmkapis või riiulitel. Kõik siis selleks, et teada saada, keda taga tuleb ajada,» selgitab saate ideed andekas parodist ja armastatud muusik Lauri Liiv, kes sedapuhku astub üles saatejuhina.

«Detektiivimäng» on Kanal 2s reedeti kell 21, kohe pärast «Suvereporterit».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles