Kas järgmine Noortebändi võitja?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bändilabori mentorlaager
Bändilabori mentorlaager Foto: Erakogu

15.-17.06 toimus Jõhvis Eesti Rütmimuusika Hariduse Liidu poolt ellu kutsutud Bändilabori mentorlaager, kus kolme päeva jooksul tehti proove, toimusid töötoad, anti kontserte ja salvestati demosid.

Laagris osales kolm tuliuut noort bändi – Drowning Sex Offender, Today I Learned ja Voyager 3, kes enda sõnul tulid laagrisse just ettevalmistuse eesmärgil Noortebänd 2015 konkursiks. Kas nende seas võib olla ka tulevane Noortebändi finalist?

«Muusikaline ajurünnak ja meeletu pühendumus. Liigutav oli näha laagri lõpus noortel sära silmis, mis olid täis motivatsiooni ja inspiratsiooni. Suurepärane võimalus alustavatele bändidele saada kolme päevaga väga palju ideid ja vihjeid oma edasiseks muusikaliseks teeks. Võib lugeda 100% õnnestunud projektiks,» võttis laagris mentorina osalenud Kostja Tsõbulevski toimunu kokku.

Foto: Erakogu

Mentor Raul Ojamaa sõnul arenes bändide kokkumäng kolme päevaga märgatavalt ning noored hakkasid nägema enda muusikat hoopis uue nurga alt: «Nagu ka Siim Tõnisson ütles, et täpselt sellist nõu oli ka meil endil vaja, kui oma bändidega alustasime.»

Bändilabori tasuta mentorlaagreid toimub sel aastal veel 3, millest järgmine leiab aset juba 29.06-1.07 Põlvas.

Mentorlaagrisse saavad registreerida kõik kuni 26-aastased noored, kes viljelevad omaloomingut. Laagrisse pääseb 4 ansamblit.

Veel viimased päevad võimalus registreerida Põlva laagrisse! Rohkem infot kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles