Mõnus muusika: Leon Bridges avaldab 19. juunil oma debüütalbumi «Coming Home»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Muusik Leon Bridges
Muusik Leon Bridges Foto: promo

Leon Bridges avaldab 19. juunil oma debüütalbumi «Coming Home», mis sisaldab ka varem digitaalselt ilmunud lugusid «Coming Home», «Better Man», «Lisa Sawyer», «Smooth Sailin» ja «River».

Leon Bridges sai esmalt fännide ja kriitikute seas populaarseks, kui ta avaldas oma esimse singli «Coming Home». Paljutõotav debüüt sai alguse mainekast  muusikablogist «Gorilla vs. Bear» ja levis sealt juba kulutulena ka teiste fännideni, teenides ülistavat pressi ka online-meedias. «Coming Home» leidis oma koha ka Spotify edetabelite tipus (Global, UK, US Viral Chart), kus püsis mitu nädalat. Lisaks võib lugu kuulda ka uues Apple iPhone`i reklaamis. 

Foto: promo

Bridges`it, kes on ka koolitatud tantsija ning koreograaf, kiidetakse tema  võimsate live-esinemiste eest.

Fännid tulevad tema kontsertidele kohale massides; tema New York City kontsert Mercury Lounge`is müüs välja suisa minutiga. Sellele lisandus järjekordne välja müüdud show Los Angeleses. Leon naaseb New York`i 23. juunil, kui annab kaks taaskord välja müüdud kontserti, millest esimene müüdi läbi kõigest kuue minutiga.

Leon Bridges on 25-aastane Texasest pärit muusik, kes suudab imeliselt omavahel siduda klassikalise souli ja R&B, luues midagi täiesti uut ja värsket. Esimest korda saavutas Leon avalikkuse ja muusikatööstuse tähelepanu, kui märkimisväärne Texase blogi  «Gorilla vs. Bear» avaldas 15. oktoobril, 2014 kaks tema lugu. Need lood hakkasid kiirelt levima ja said kokku üle miljoni mängimise ning lisaks ka eetriaega mitmetes Ameerika raadiotes ja ka UK raadios BBC Radio 1.

Leoni muusika sai kiirelt arvamusliidrite ja oluliste meediakanalite heakskiidu ja olgugi, et tema lugu «Coming Home» ei olnud veel ametlikult välja antud, nimetati seda mitmete blogijate poolt üheks parimaks looks aastal 2014.

Vaata ka muusikavideot Brisges`i loole «Smooth Sailin», mis on tema tulevasel albumil «Coming Home»!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles