Elu võimalus! Igaüks saab laupäeval legaalselt kiirendada

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Sallu Salmre
Kristjan Sallu Salmre Foto: Sandor Mesipuu

Juba mõne päeva pärast on käes Kiltsi lennuväljal toimuv kiirenduse Eesti meistrivõistluste teine etapp sellel hooajal.

Mitmekümne osavõtjaga võistusest tõotab tulla tõsine publikumagnet, kuna pea poolesaja registreerinu hulgas tuleb sõitma Tesla P85D. Kui just ülearu vihma ei kalla, siis paneb oma võimed rajal proovile ka ehtne driftiauro, mille roolis sedasorti võistluste korraldaja Kristjan Sallu Salmre!

Ja kui juba oma võimete proovile panemisest rääkida, siis väärib kindlasti ära mainimist, et seekordsetel kiirendusvõistlusel on võimalus oma auto või mootorratas proovile panna uues Test&Tune klassis.

Foto: Sander Toome

Karmid tehnilised nõuded autole puuduvad. Peaasi et sõiduk oleks tehniliselt korras ja ei tilguks kusagilt. Kindlasti peab sõitasoovijal endal kaasas olema kiiver. Osaleda võivad selles klassis nii mootorrattad kui ka autod. Võistlustele saab registreerida kohapeal. «Test&Tune klassis saab teha vähemalt 3 sõitu, kui just mingit suuremat ei juhtu,» lubavad korraldajad ja sellega head uudised ei lõppe! «Kui peaks ka vihma sadama siis see klass lastakse peale ka poolmärjale rajale!»

Selles klassis võitjat ei selgitata ja eliminaatoreid pole. Kuna pole võistlust siis pole vaja ka litsentsi. Mõõduvõtmine toimub tavapärasel veerandmiilisel distantsil. Osavõtutasu ehk vaid 20 euro eest on seega põhimõtteliselt igaühel võimalik saada üks elu ägedamaid kiirenduskogemusi ja seda täiesti legaalselt!

Ajakava:

Laupäev 20. juuni 2015

10:00 Väravad avatud 

11:00 Kvalifikatsioonisõidud

16:00 Eliminaatorisõidud

18:00 Autasustamine

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles