«Top Geari» uus saatejuht: Jeremy Clarkson kiitis mu heaks

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Evans ja Jeremy Clarkson
Chris Evans ja Jeremy Clarkson Foto: SCANPIX

«Top Geari» uus saatejuht Chris Evans ütles, et tal on endiste saatejuhtide Jeremy Clarksoni, Richard Hammondi ja James May heakskiit.

BBC teatas eile, et uut saatejuhtide tiimi hakkab juhtima tele- ja raadiotäht Chris Evans, vahendab BBC Radio 2. Evans saatis enne uudise avalikukstulekut kõigile kolmele ekssaatejuhile tekstisõnumi.

Hammond olevat talle edu soovinud ja öelnud, et «ei mõista teda pakkumise vastuvõtmise eest hukka». Clarkson soovis talle õnne. «Seejärel andis Jeremy mulle nõuande, mida ma raadioeetris välja ütlema ei hakka,» ütles Evans oma kuulajatele.

Evans välistas varasemates intervjuudes võimaluse, et ta «Top Geari» juhtima hakkab. Ta selgitas: «Kui ma ütlesin, et «välistan end kategooriliselt kandidaatide seast», oli see sellepärast, et ma ei tahtnud tol hetkel saada etturiks malemängus, kuhu olid segatud mu kolm sõpra.»

Foto: James May

Evans vihjas ka, et James Mayl võib tulevastes episoodides mingisugune roll olla: «Saame täna ja homme kokku ning räägime asjadest. Kes teab, mis sellest saada võib.»

Evans sõlmis BBCga kolmeaastase lepingu, millega saab temast «Top Geari» saatejuht ja kaasprodutent. Clarksoni skandaali tõttu pooleli jäänud 22. hooaja viimane osa jõuab BBC Two eetrisse järgmise nädala pühapäeval, 28. juunil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles