Homse Ülemiste City Festivali peaesineja on Vaiko Eplik

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaiko Eplik soojandas Ariel Pinki akustilise kavaga Pinki loomingust
Vaiko Eplik soojandas Ariel Pinki akustilise kavaga Pinki loomingust Foto: Aron Urb/Orants.ee

Homme peetav Ülemiste City linnaosafestival üllatab 3D-prinditud pannkookide ja elusate kanadega ning IT-bändide, Maksuameti segakoori ja Vaiko Epliku kontserdiga. 

Festivali eestvedaja Georgi Viiese sõnul tutvustavad end teist aastat toimuva ürituse raames Ülemiste City linnaosas tegutsevad ettevõtted, esitledes omanäolisi tooteid ja teenuseid. «Näiteks testib 3D-printimise salong Shaperize pannkookide 3D-printimist, Ruutu6 disainibüroo toob oma moodsatesse kanakuutidesse siblima elus kanad ja toimub palju muud põnevat,» loetles Viies.

Kell viis algaval uhkel pargikontserdil esinevad Skype’i bänd Mood Mess, Maksu ja Tolliameti segakoor Peale Viit, Mainor Ülemiste rokibänd Kraaken ning kontserdi peaesineja Vaiko Eplik & Eliit.

Foto: promo

«Festivali programm algab aga Ülemiste Citys juba traditsiooniks saanud Business Breakfasti ehk ärihommikusöögiga kell 9, kus sel korral esineb maailmarändur ja õnneliku elu tagamaade uurija Alar Ojastu,» sõnas festivali kaaskorraldaja Technopolis Ülemiste turundusjuht Tõnis Pechter, kelle sõnul võimaldab see põnev format saada uusi teadmisi ja aitab luua linnaku ettevõtete vahel paremaid kontakte.

Alates keskpäevast saab festivalil tutvuda paljude erinevate Ülemiste Citys tegutsevate ettevõtetega. Kell 13 on nii Ülemiste City töötajad kui linnarahvas oodatud lõunapiknikule Ülemiste City pargis, kus maitsvaid roogi pakuvad nii linnaku enda kui mujalt tulnud põnevad toitlustajad. Kell 13 ja kell 17 viiakse huvilistele läbi giidiga linnaku ekskursioon. Kell 16 toimub Ülemiste City pargis Viivika Kasuri juhendamisel ühine Kundalini jooga.

Festivalil osalemine on tasuta. Lisainfot ja täpsema kava leiab Facebookist.

Ülemiste City on Tallinna lennujaama kõrval asuvale endise Dvigateli tehase territooriumile loodud Baltimaade suurim teadmistel põhinev ärilinnak. Ülemiste City linnaosa arendavad Mainor Ülemiste AS ja Technopolis Ülemiste AS. Ülemiste City Festival toimub teist aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles