Kuidas Amy Schumer oma kukkumist põhjendas?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Amy Schumer pretends to fall on the red carpet in front of Kim Kardashian and Kanye West at the TIME 100 Gala, celebrating the 100 most influential people in the world, at the Frederick P. Rose Hall, Time Warner Center on Tuesday, April 21, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Amy Schumer pretends to fall on the red carpet in front of Kim Kardashian and Kanye West at the TIME 100 Gala, celebrating the 100 most influential people in the world, at the Frederick P. Rose Hall, Time Warner Center on Tuesday, April 21, 2015, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) Foto: SCANPIX

USAs üha enam populaarsust koguv koomik, näitleja ja stsenarist Amy Schumer jäi tänavusel New Yorkis toimunud ajakirja Time 100 maailma kõige mõjukama inimese gala punasel vaibal fotograafide kaamerasilma ette Kim Kardashiani ja Kanye Westi jalge ees, kuhu ta hetk varem pikali oli hüpanud.

«Mind intervjueeriti parajasti, kui reporterid järsku sagima ja üle mu õla hakkasid vaatama – Kim Kardashian ja Kanye West olid seal, täielikus rambivalguses,» kommenteeris Amy, mis teda hüppama ajendas.

Foto: TIMOTHY A. CLARY/AFP

«Ma arvan, et kukkumine on naljakaim, mis juhtuda võib, nii et ma lihtsalt hüppasin,» selgitas Amy juhtunut hiljuti Graham Nortoni Show’s. Vaata lähemalt siit.

Foto: SCANPIX

Amy Schumer on ülipopulaarne naiskoomik, kes 2013-ndast aastast kirjutab enda huumorisketšisarja «Inside Amy Schumer», kus mängib ise läbi hirmnaljakaid ja jaburaid olukordi oma elust enesest. Lisaks sketšidele on ta kirjutanud ja mängib peaosa ülinaljakas uues komöödias «Trainwreck» ehk «Nagu hunnik õnnetust», mis juba 7. augustil ka Eesti kinolinadele jõuab.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles