Brasiilia diiva Denise Fontoura astub üles Deja Vu's

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Denise Fontoura
Denise Fontoura Foto: Lounge Deja Vu

Sel Laupäeval, 20. juunil ootab Deja Vu's kõiki Magnum Esitleb pidudesari, kus lavale astub tõeline Brasiilia diiva Denise Fontoura. Põnevaid artiste üle maailma toob lounge'i külastajateni Magnum Esitleb üritus.

 Mõnus atmosfäär, mida kogu õhtu täiustab live muusika, muutub sel korral lõunamaiselt kuumaks, sest lavale astub Brasiiliast pärit kaunitar Denise Fontoura, kes kostitab sel õhtul kõiki enda särava hääle ja vapustava andega.

Spetsiaalse live'iga astub peol lavale Brasiilia diiva Denise Fontoura, kes toob Deja Vu külastajateni live'i, mis pakatab energiast, lõunamaisest veetlusest ja kaunist lauluhäälest. Denise'i särav esitus toob külalisteni suviselt kuuma repertuaari ja mõnusa atmosfääri, et nautida laupäevaõhtut hea muusika ja maitsvate kokteilidega.

Foto: Lounge Deja Vu

Magnum Esitleb on uus üritustesari, mis kord kuus toob külastajateni kuulsa artisti Eestist või välismaalt. Õhtule lisab magusust Magnum jäätis, mis pakub tantsuplatsil kaasaelamisele vahelduseks magusat jahutust.

Magnum Esitleb koos särava Denise'iga ootab kõiki sel laupäeval, 20.juunil Deja Vu's. Rohkem infot peo kohta leiate Facebookist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles