«Top Geari» uus saatejuht on Chris Evans

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Evans ja Jeremy Clarkson
Chris Evans ja Jeremy Clarkson Foto: Vida Press

Täna selgus, et BBC hittsaadet «Top Gear» hakkab juhtima Chris Evans.

49-aastane raadio- ja telesaatejuht sõlmis BBCga kolmeaastase lepingu, vahendab Daily Mail.

«Ma olen ülipõnevil! «Top Gear» on mu kõigi aegade lemmiksaade, mille loojateks on helged pead, kes armastavad autosid ja oskavad pööraselt keerulised asjad lõbusaks ja sundimatuks teha,» ütles Evans. «Luban, et teen kõik endast oleneva selleks, et austada seda, mis oli enne mind ja viia saadet ka edasi.»

Paarkümmend minutit pärast uudise avalikukstulekut kirjutas Evans Twitteris: «Esimene säuts «Top Geari» juhina. Tahan öelda, et Jeremy, Richard ja James on parimad. Ja ei, ma ei lahku Radio 2 saatest «Breakfast Show».

BBC Two juht Kim Shillinglaw lisas: «Olen väga rõõmus, et Chris juhib «Top Geari» uut hooaega. Tema teadmised ja kirg autode vastu on laialt teada ja kombineerituna tema puhta leidlikkuse ja nipsaka ettearvamatusega teevad temast selle armastatud saate jaoks ideaalse valiku. Chris on «Top Geari" suur fänn ja ta austab ühe maailma parima produktsioonitiimi kunsti ja tööeetikat väga. Ta teab, millise fenomenaalset detailsust nõuab üksainus «Top Geari» saatelõik, rääkimata tervest hooajast. Tal on juba praegu tulvil suurepärastest ideedest ja ta ei suuda ära oodata, mil käed külge lüüa saab.»

Foto: twitter
Foto: twitter
Chris Evans. Foto:
Chris Evans. Foto: Foto: Vida Press

BBC esindaja sõnul algavad «Top Geari» uue hooaja võtted lähinädalatel ning aja jooksul avalikustatakse ka rohkem infot.

Kuuldavasti pakuti Hammondile ja Mayle umbes miljoni naela suurust lepingut, et nad BBCsse tööle jääksid. Mõlema lepingud lõppesid kevadel. 

«Top Geari» peaprodutsent Andy Wilman, kes on Clarksoni koolipõlvesõber, lahkus samuti BBCst, mis vallandas kuulujutud, et meeskond plaanib eetrisse tuua oma saate.

«Top Gear» võeti eetrist maha tänavu märtsis, kuna Jeremy Clarkson ründas saate produtsenti. BBC teatas täna, et juba valmis filmitud saatelõikudest pandi kokku 22. hooaja viimane episood, mis jõuab vaatajate ette 28. juunil kanalil BBC Two.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles