Borjomi kaardistas parimad Eesti piknikualad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piknik katuseterrassil: mõnusa äraolemise loovad Ene Parsi disainitud lapitekk (120 eurot, Katariina Gildi lapikoda) ja linased padjakatted (15 eurot, Katariina Gildi lapikoda), linikud, salvrätid, käterätikud (1,80–11 eurot Liliina vabrikupood), Zacki roostevaba leivakauss (55,99 eurot, Tallinna Kaubamaja) ja salati serveerija (19,99 eurot, 
Tallinna Kaubamaja); Guzzini kann ja klaasid (13, 40 eurot ja 3,90 eurot, Tallinna Kaubamaja), roostevabast kauss (1,40 eurot, Tallinna Kaubamaja) ja kruus (1,40 eurot, Tallinna Kaubamaja), puidust õunakujuline lõikelaud (6,10 eurot, Tallinna Kaubamaja), Guzzini salatikauss (9,90 eurot, Tallinna Kaubamaja), Bugatti kaanega salatikauss (19, 90 eurot, Tallinna Kaubamaja) ja salatitangid (16,90 eurot, Tallinna Kaubamaja), metallist söögiriistade hoidja (4,10 eurot, Tallinna Kaubamaja).
Piknik katuseterrassil: mõnusa äraolemise loovad Ene Parsi disainitud lapitekk (120 eurot, Katariina Gildi lapikoda) ja linased padjakatted (15 eurot, Katariina Gildi lapikoda), linikud, salvrätid, käterätikud (1,80–11 eurot Liliina vabrikupood), Zacki roostevaba leivakauss (55,99 eurot, Tallinna Kaubamaja) ja salati serveerija (19,99 eurot, Tallinna Kaubamaja); Guzzini kann ja klaasid (13, 40 eurot ja 3,90 eurot, Tallinna Kaubamaja), roostevabast kauss (1,40 eurot, Tallinna Kaubamaja) ja kruus (1,40 eurot, Tallinna Kaubamaja), puidust õunakujuline lõikelaud (6,10 eurot, Tallinna Kaubamaja), Guzzini salatikauss (9,90 eurot, Tallinna Kaubamaja), Bugatti kaanega salatikauss (19, 90 eurot, Tallinna Kaubamaja) ja salatitangid (16,90 eurot, Tallinna Kaubamaja), metallist söögiriistade hoidja (4,10 eurot, Tallinna Kaubamaja). Foto: Liis Treimann

Esimene piknikualasid kaardistav eestikeelne veebileht «Borjomi piknik» sisaldab infot Eesti suuremate linnade piknikualade kohta.

Borjomi piknikukaardi nime kandev lehekülg sisaldab Tallinna, Tartu ning Pärnu peamisi parke ja puhkealasid. Hetkeseisuga on leheküljel üleval detailne info kokku 16 piknikuala kohta neis linnades, kuid igal kasutajal on võimalik neid enda poolt juurde soovitada, et parimaid kohti ka teistega jagada. Piknikualasid on võimalik veebilehel sorteerida mitmete kriteeriumite alusel, et leida enda soovidele vastav koht. Leheküljelt leiab ka kasulikke nõuandeid ja soovitusi pikniku läbiviimiseks.

Foto: Borjomi

«Suvi on aeg, kus kõik peaksid oma tegemised kolima õue. Kuna söömine on ainuke töö, mis toidab, siis ei tasu unustada välja minnes ka piknikukorvi kaasa haarata,” kommenteeris Borjomi turundusjuht Tatjana Rudiene. «Veebilehel jagame infot piknikualade kohta ja soovitusi piknikumenüü koostamiseks, näiteks kuidas valmistada lihale parim marinaad ja muid grillimise nippe,“ lisas ta.

Borjomi eestikeelse piknikukaardi leiab siit.

Eesti on järjekorras viies riik maailmas, kuhu Borjomi oma piknikukaardiga jõuab. Eelnevalt on sarnane veebileht avatud Leedus, Valgevenes, Ukrainas ja Venemaal. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles