Original Long Drinki tasuta festival toob Tallinnasse maailmatasemel artistid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Original Long Drinki tasuta festival toob Tallinnasse maailmatasemel artistid
Original Long Drinki tasuta festival toob Tallinnasse maailmatasemel artistid Foto: promo

Original Long Drink korraldab koostöös Soome Flow festivaliga Tallinnas 24.-26. juulil tasuta ürituse. Festivali eesmärk on pakkuda Kalamajas asuvas trendikas Telliskivi tööstusrajoonis lõõgastavat koosviibimise võimalust.

«Tallinnas toimuv Original Block Party jätkab oma rahvusvahelist üritustesarja ja armastatud suvine sihtpunkt Tallinn tundus olevat loomulik valik. Samal ajal soovisime meile olulisel turul uuendada Original Long Drinki imagot,» ütles Hartwall Original Long Drinki tootejuht Heidi Päiväniemi.

Kolmel päeval toimuva Original Block Party artistid on valitud koostöös populaarse Helsingis toimuva Flow suvefestivaliga. Üritusel on esindatud Briti elektropopp artist Kindness, briti-kariibi päritolu Ebony Bone, kes toob meieni M.I.A. stiilis vibe’id, legendaarse Berliini ööklubi West Germany asutaja DJ Fitz, Eesti dream-pop ansambel Zebra Island, samuti edetabelite tippe vallutav Soome päritolu räppar Paperi T ja tüdrukuteduo LCMDF. Rohkem infot esinejate kohta avaldatakse lähiajal.

Ürituse raames saavad külastajad rõõmu tunda Telliskivi loomelinnakus toimuvatest klubiüritustest, nautida muusika saatel kohalikes restoranides brantše, Telliskivi kirbuturgu ja live-etteasteid.

«Usun, et Original Block Party toob Tallinnasse tõeliselt originaalse ürituse, kus külalised saavad koos nautida head muusikat, maitsvat toitu ja loomulikult head jooki,» sõnas Päiväniemi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles