Galerii: Spaahotell Hedon tähistas oma esimest sünnipäeva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ajaloolises Pärnu mudaravila hoones asuv spaahotell Hedon tähistas laupäeval uhke õhtusöögiga oma 1. sünnipäeva. Peoga avati ka Hedonis asuva restorani Raimond uuenenud suveterass ja ühtlasi ka Pärnu supelhooaeg.

Foto: Alina Birjuk

Pärnu rannaribal, ajaloolises mudaravila hoones asuv spaahotell Hedon on aastaga leidnud oma koha Eesti turismi- ja hotellimaastikul.

Foto: Alina Birjuk

Laupäeval tähistati mõnusa viiekäigulise õhtusöögi ning hea muusikaga esimest sünnipäeva ning ühtlasi avati ka hotellis asuva restorani Raimond uuenenud suveterass ning Pärnu supehooaeg.

Foto: Alina Birjuk

Meeleolu hoidsid üleval Birgit Sarrap (Õigemeel) ning Mihkel Mattisen, päikeseloojangule mindi vastu saksofonimuusika ja DJ-ga. Külalisi oli nii siit kui sealt poolt lahte, Helsingist Kihnuni ja Pranglini.

Foto: Alina Birjuk

Restoran Raimondi peakokk Herkki Ruubel oli sünnipäevapeo menüü täitnud tomatileeme, siiakala orsotto, veise sisefilee, juustuvaliku ja põletatud kuusekreemiga. Külalisi oli nii siit kui sealtpoolt lahte, nii Helsingist kui Kihnu ja Prangli saareltki.   

Foto: Alina Birjuk

Spaahotell Hedon asub Pärnus rannapromenaadi ääres, ajaloolises mudaravila hoones.

Pärnu linna üheks sümboliks olevas mudaravilas asub hotelli spaa-ala, merepoolsesse külge on ehitatud moodne hotelli- ja restoraniosa.

Hotellis tegutsev restoran Raimond on juba esimesel tegutsemisaastal valitud 50 Eesti parima restorani hulka.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles