Tükike Kuubat tuleb Õllesummerile

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õllesummer
Õllesummer Foto: promo

Laulukaare teise korruse klaassaali tuleb Õllesummeri ajaks Cuba Sound Coctail Bar, mis pakub nelja festivalipäeva jooksul kõike kuubapärast.

Südasuvise merevaatega klaassaalis toimuvad muuhulgas sigarirullimise- ja kuuba löökriistade töötoad. Samuti saab seal õppida kuumi latiinorütme – salsa, merengue, raggaeton, batchata jt eksootilisi tantustiile.

Kuubalikku muusikamaitset juhib Kariibi mere suurimalt saarelt pärit VDJ Enrique Fabregas.

Lounge-i pääseb festivali merepoolsest terrassist. Igapäevaselt toimuvad Kuuba alal ka missivõistlused.

«Oleme sel aastal korraldamas taaskord festivali suurelt ja püüdnud arvestada nii artistide kui eri alade valikul inimeste maitseid ja soove,» ütles Õllesummeri peakorraldaja Marje Hansar. «Kuuba ala on Õllesummeril esmakordselt ja lisab kindlasti festivalile särtsu ja lõunamaiset stiili,» lisas Marje Hansar.

Õllesummer toimub 1.-4. juulini Tallinna Lauluväljakul. Suurimad väliesinejad on  sel aastal The Cardigans, Placebo ja Nyusha. Välisstaaride kontsertidele on võimalik soetada ka VIP-pileteid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles