Pärnakate lemmik meelelahutuskoht Katlamaja avab oma teise hooaja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audiojack
Audiojack Foto: promo

2014. aastal kohalike poolt Pärnu parimaks meelahutuse- või vaba aja veetmise kohaks valitud Katlamaja avab oma teise hooaja 3. juulil, kui külla sõidab Ibizal resideeruv briti DJ duo Audiojack.

Vaatamata suurele edule algusest saati, on Jamie ja Rich suutnud säilitada mõningase kontrolli oma karjääride üle - mis on moodsail päevil väga haruldane leid - nad on sisse poole vaatavad ning ennast pidevalt taasloovad, et hoida oma looming konsntantselt värske. Kuigi nad on fokuseeritud tantsupõrandale, ei ole nende väljund limiteeritud ühegi konkreetse stiiliga, kvaliteediga võib arvestada aga alati! «Me oleme DJ’tanud üle 30. aasta ning sellepärast vaatame asju alati läbi tantsupõranda perspektiivi ja sellepärast on ka meie muusika sellele fokuseeritud,» iseloomustavad Jamie ja Rich iseennast.

Audiojack’i edu tuumiku võib võtta kokku lihtsalt: nad on jäänud truuks oma uskumustele ning püsinud relevantsed teesklemiseta! Jamie ja Rich ei puhka loorberitel vaid vajaduse korral taasloovad iseennast läbi väga orgaaniliste võtete. Tänapäeva kiires tempos ning lõputult kasvava elektroonilise muusika maailmas ei ole alati kerge säilitada jahedat mõistust ning hoida oma usaldusväärsust ning ausust.

«Nende puhul tasub oodata põnevat erinevate stiilide kahvlisse ajamist ning iga set on väga eriline aegruumi spetsiifiline musikaalne kogemus,» kommenteeris avapeo peaesinejat Katlamaja kultuuriprogrammi koordinaator Hannes Paldrok.

Kodumaist tuge sõidavad suvepealinna pakkuma Maarjamaa parimad pojad Raul Saaremets ning Rulers of the Deep a.k.a Meri & Julm.

Lisainfot ürituse kohta leiad siin ning piletid Piletilevist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles