TV3 vahetab kodutud loomad naiste vastu

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otsin uut kodu - Pähklike
Otsin uut kodu - Pähklike Foto: SvenTupits / Fotogeen / TV3

Kolmapäeva õhtuti eetris olnud saate «Otsin uut kodu» vahetab homsest, 6. oktoobrist välja kirglik tõsieluseriaal «Naistevahetus».

TV3 kõneisiku Annely Adremanni sõnul on programmimuutuseks emotsionaalsed põhjendused. «Me kavatseme ülejäänud saateid näidata jõulude paiku,» ütles TV3 pressiesindaja Annely Adremann. «Siis on südamlikumad asjad plaanis. «Naistevahetus» läheb nii kirglikuks, et ilusam on teha väike paus. Siis lõpeb «Naistevahetus» juba enne jõule ära ja saame «Otsin uut kodu» lõpuni näidata. See on üks kõige südamlikumaid saateid üldse.»


Koduotsimissaates üritas võluv lauljatar Maarja-Liis Ilus leida uue pere lemmikutele, keda nende endised omanikud enam pidada ei saa. «Naistevahetuses» üritatakse midagi samasugust teha abielunaistega, sel hooajal isegi rahvusvahelises mõõtkavas. Kevadel tutvustati üheksat loomakest, kellele Maarja-Liis saadetes uut kodu otsib. Neist on eetris olnud viis, neli koera ja üks hobune.

Ehkki netikommentaarides on loomasaade äärmiselt sooja vastuvõtu osaliseks saanud, jääb üldine vaadatavus siiski kesiseks. TNS Emori andmetel vaatas näiteks möödunud nädalal seda saadet vaid 30 000 vaatajat saateminuti kohta. Seda on enam kui viis korda vähem sellest numbrist, mis lubaks saatel konkureerida nädala kümne vaadatuma saate hulka.

Saade «Otsin uut kodu» põhineb originaalformaadil «My Best Friend» ja on võitnud paljude riikide, sh Soome, Taani, Hispaania ja Belgia televaatajate südamed.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles