Galerii: Tony Curtise matused eile Las Vegases

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kokku umbes 400 inimest - omaksed, kolleegid ja fännid tulid viimast austust avaldama 85 aasta vanuses surnud filmitäht Tony Curtisele.

Kirstukandjate seas oli 93aastane näitleja Kirk Douglas, kellega koos oli Curtis mänginud filmides «Viikingid» (1958) ja «Spartacus» (1960), kirjutab uudisteagentuur AP.

Curtise tütar näitlejanna Jamie Lee Curtis ütles: «Ta oli natuke mashugana (juudi keeles «hull» - toim.), aga alati elurõõmus.»

Tunnisel mälestusteenistusel esines järelehüüdega ka California kuberner Arnold Schwarzenegger, kes juhendas Curtist režissöörina filmi «Jõulud Connecticutis» võtetel. Austria päritolu endine filmitäht ütles, et sai Curtiselt tuge oma aktsendi asjus, kuna ka Curtisel oli New Yorgi linnaosast Bronxist pärinev kerge aktsent.

Curtisele pandi hauda kaasa üks tema lemmikese, nimelt iPhone, samuti Stetsoni kaabu,  ratsakindad, Armani sall ja tema lemmikraamat «Seikleja – Anthony Adverse», kust Curtis leidis ka oma näitlejanime, mille all ta kogu maailmas tuntuks sai.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles