Briti neiu võib Malaisias vangi minna, kuna vihastas jumalaid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eleanor Hawkins
Eleanor Hawkins Foto: Vida Press

23-aastast Inglismaalt pärit Eleanor Hawkinsit ähvardab Malaisias kuni kolme kuu pikkune vangistus. Noort neidu süüdistatakse maavärina põhjustamises.

Eelmisel reedel suri Malaisias 5,9-pallise maavärina tagajärjel 18 inimest. Maavärina esile kutsumises süüdistatakse aga kampa backpackereid. Nimelt olid Malaisias seigelnud noored võtnud ennast Kinabalu mäe otsas alasti ning lasknud ennast pilti teha.

Foto: Vida Press

Nüüd süüdistatakse noori jumalate välja vihastamises ja maavärina põhjustamises. 23-aastane süüalune Eleanor Hawkins tunnistas end täna kohtus süüdi ja nüüd võib teda oodata kuni kolme kuu pikkune vanglakaristus. Kohtuprotsessile eelnevalt nõuti neiu käest vanglakaristusest pääsemiseks 10 pühvlit.

Täiendus!

Noor neiu vabastatakse täna vahi alt. Talle määrati karistuseks kolme päevane vanglakaristus, mis on neiul juba kantud ning lisaks peab ta maksma pea 1200 euro suuruse trahvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles