Kuula! Noor poprock bänd BENO ei tunne piire!

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BENO - Vana Arm Ei Roosteta
BENO - Vana Arm Ei Roosteta Foto: youtube.com

BENO on poprock bänd, mis alustas 2014. aasta talvel. Detsembris valmis virtuaalalbum  A.V.O. - Amor, Vincit, Omnia, kus salvestati vokalisti Beno Kudrini kirest ajendatud omalooming.

 «Beno Kudrin is a kind soul. It was fun watching his first EP come to life during the recording process. I think there's much more to come from this talented young man,» nendib produtsent Charlie Chastain.

BENO on oma tegutsemisaja jooksul välja andnud kaks singlit.

Esimene on «One Last Time», mis kõlab raadiotes Raadio 2 ja Uuno, viiamases toimus hiljuti ka intervjuu. Teine kannab pealkirja «Vana Arm Ei Roosteta», mis jooksis kolm nädalat Eesti TOP 7-s.

Praeguseks on BENO andnud üle 24 väiksema ning suurema kontserdi, sealhulgas ka Euroopas, mägises jääkoobaste riigis Slovakkias. Hiljuti esines BENO 31. mail Raekoja platsil ajaloohõngulistel XXXIV Tallinna Vanalinna Päevadel ja 5. juuni Läti Kirikuteöö festivalil. Bändil on peadselt ilmumas ka uus singel ning muusikavideo.

Koosseis: Beno Kudrin (vokaal ja kitarr), Andreas Saulus (basskitarr), Tobias Rannut (klahvpillid), Elisabeth Parman (MIDI-klahv), Margus Koroljov (elektrikitarr) ja Rando Lilleorg (löökpillid).

Kuula!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles