Positivuse esinejatega liitusid Elliphant, PeR, Bokka ning mitmed teised artistid

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elliphant
Elliphant Foto: promo

Mässumeelne Rootsi pop-staar Elliphant, põnev Bokka Poolast, Läti beatboxi meistrid PeR, bluusilegend Eugene «Hideaway» Bridges ning mitmed teised liitusid Positivus Festivali esinejatega, et pakkuda rõõmu erinevate žanride austajatest festivalikülalistele.

Reedese päeva esimene esineja pealaval on New Orleans’ist pärit Eugene «Hideaway» Bridges, kes esituses koos Läti bluusbändiga Coolmans Report kuuleb tõelisi kitarririffe, entusiastlikke vokaale ning bluusi, mis varastab su südame.

Lisasime mitu säravat artisti ka Nordea lava esinejatenimekirja. Elliphanti muusika on pärit Rootsi subkultuuri sügavustest ja teda on põhjusega nimetatud Rootsi kõige ebaharilikumaks pop-staariks. Elliphant seikleb vabalt erinevates žanrides, energiline pop-räpp seguneb sünt-popi ja Jamaika rütmidega, lisaks natuke dub-stepi ja punk-rokki.

Muusikaline ühendus Bokka on üks müstilisemaid nähtusi Poola indie-muusika maastikul. Keegi ei tea midagi muusikute tõelistest identiteetidest, sest kontsertide ajal on nende näod kaetud peegelmaskidega ning instrumentaalsele osale lisaks ei ütle bändiliikmed laval ühtegi sõna.

Poola pop-muusika printsess Iza on pälvinud muusikamaailma suurtegijate tähelepanu oma heli-eksperimentidega, hip-hop rütmide ja õhuliste meloodiatega. Ta on muusikat kirjutanud ning ühe filmigi teinud koos Snoop Doggiga.

Bänd nimega PeR miksib oskuslikult beat-boxi elemente swingi ja jazziga ning loob sedasi inspireerivaid rütme ja värskeid kõlasid.

Palladiumi lava artistidega ühines Neon Saturdays, keda inspireerib indie- ja alternatiivrokk ning elektrooniline muusika. Karmid kitarririffid ja aktiivne rütmisektsioon loob võimsat muusikat, mis on teeninud kiitust nii Lätis kui ka UK-s.

I Love You laval loob erilist meeleolu Soome dream-popi kooslus NEØV. Õhtused peod reedel ja laupäeval mööduvad DJ Pēteris Bajārsi ja DJ Klāvs Laulsi eestvedamisel..

Üheksas Positivus Festival toimub Salacgrivas 17.-19. juulil ning saab olema suurepäraseks elamuseks neile, kes armastavad kvaliteetset muusikat ning hullumeelseid pidusid.

Kinnitatud esinejad hetkel:

Lattelecom lava: Robert Plant and the Sensational Space Shifters, Placebo, Kasabian, Tom Odell, Jungle, Warpaint, Ewert and the Two Dragons, St. Vincent, Basement Jaxx, Everything Everything, DaGamba + Sinfonietta Riga + Juventus, King Gizzard & the Lizard Wizards, Fenech-Soler.

Nordea lava: Jack Garratt, Charlie XCX, Lamb, Rival Sons, Kate Boy, Peace, Indiana, Public Access T.V., East India Youth, The Sound Poets, Max Jury, Ghostpoet.

Palladium lava: Vök, Rangleklods, Soak, Jennie Abrahamson, Triana Park, Sigma, The Big Bluff, Rīgas Modes, Pienvedēja piedzīvojumi, Moontalk, Garbanotas Bosistas, Laime Pilnīga, DJ Jonathan Toubin, Badass Yuki, cirkl, Curly Strings, Gorõ Lana, Lexsoul Dancemachine, MiaMee, Tallinn Daggers, DJ Toms Grēviņš/Oded Kafri.

I Love You lava: Mona de bo, Super Besse, Inokentijs Mārpls, Momend, Laika Suns, The Bongo Club, Galvanic Elephants, Würffel, DJ Krankenwagen, Zebra Island, Parára, Future Folk Orchestra, The Werg, Sibyl Vane, The Pink Elephant, Matīss Kļaviņš, Alise Joste.

Red Bull Music Academy lava: Araabmuzik, Egyptian Lover,  Dorian Concept Trio, DJ Sliink, Breach, DJ AI-VA, DJ Mr Krime, Without Letters, Dave Storm Live, Break Da Funk, Avoid Dave, Grind Live, Münpauzn, Bandmaster, Smthing Smthing, DJ Quest & Paul Oja, Mr Nestor, Niklāvz, Formacja/ Mr Krime Live Band.

Piletid on müügil Positivus Festivali kodulehel ning Piletilevi müügipunktides ja veebipoes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles